Menu

Welkom bij NSI

- Uncategorized
Welkom bij NSI

Wil jij graag snel en goed Spaans leren? Schrijf je dan in bij het Nederlands Spaans Instituut (NSI) in Den Haag. Het NSI is een Spaanse talenschool die al sinds 2012 cursussen organiseert met een bijzonder oog voor mensen die moeilijkheden hebben met de Spaanse taal. Ons team bestaat uit topdocenten die afkomstig zijn uit Spaanstalige landen en die ervoor zullen zorgen dat je al snel goed Spaans leert spreken.

Bij ons worden de lessen in kleine groepen gegeven zodat we meer aandacht kunnen besteden aan onze studenten, wat ervoor zal zorgen dat je vanaf de eerste dag al Spaans zal kunnen spreken. Daarnaast worden onze lesmethodes continu gemoderniseerd en kun je bij ons na het afsluiten van de basiscursus de Spaanse taal gewoon verder leren om jou specifieke doel te kunnen bereiken. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de Spaanse taal die gesproken wordt in Spanje evenals de Latijns Amerikaanse variant.

Waarom Spaans leren

kinderkledingDe Spaanse taal is op het moment de tweede meest gebruikte taal en ruim 500 miljoen mensen hebben deze taal als moedertaal, bovendien wordt de Spaanse taal steeds meer gebruikt op het internet en is het bewezen dat deze taal het meest gebuikt wordt voor internationale communicatie. De Spaanse taal is het officiële landstaal in 21 landen en een officiële taal van de Verenigde Naties.

De populariteit van de Spaanse taal zal ongetwijfeld blijven stijgen en steeds meer mensen leren dan ook wereldwijd de Spaanse taal, wat dus inhoud dat deze taal ook steeds invloedrijker zal gaan worden. Ook is de economische groei van Latijns Amerikaanse landen waar Spaans gesproken wordt behoorlijk in opkomst wat inhoud dat we in de nabije toekomst belangrijke handelspartners vanuit deze landen kunnen verwachten. Kortom, niets is leuker dan de lokale bevolking van Spanje of andere Spaanstalige landen in hun eigen taal te kunnen begroeten en de cultuur van deze landen beter te kunnen begrijpen, daarnaast kun je ook je cv verrijken met de Spaans taal om zo je arbeidshorizon te verbreden. Waar wacht je nog op?